zaterdag 5 augustus 2017

Gevel schilderden

Een paar weekenden terug heeft mijn lief de dakpannen schoongespoten met de hogedrukspuit. Daar kwam een hoop troep vanaf! Daarna heb ik de gevel gereinigd. Die was al jaren lichtgeel, en ik was die kleur meer dan zat. Al een tijd lang keek ik overal rond en maakte ik foto's van gevels. Aan de kade in Goes zag ik een paar mooie voorbeelden. Mijn voorkeur ging uit naar een grijs/beige kleur, een beetje zandkleurig. Dat lijkt gemakkelijker dan het is. Van een schilder kreeg ik verkeerd advies, die zou kiezen voor mosterdgeel. Niet dus. Uiteindelijk heb ik een aantal proefpotjes gekocht en heb ik wat vlakken uitgeprobeerd. Grijs bleek toch te grijs te zijn, en we kozen voor beige.

Een foto voor het schilderen:


En zo is het geworden:


Het was een flinke klus, met afplakken en ander gedoe, maar ik ben zeer tevreden over het resultaat. Gelukkig werd ik een uurtje geholpen door oudste zoon en mijn lief. We hebben al veel complimentjes gehad, zelfs van de meest kritische buurtgenoten!

1 opmerking:

 1. هل تعانون من الحشرات وكثرتها واضرارها البالغة نقدم لكم افضل شركة لابادة جميع انواع الحشرات بالضمان وهي شركة المثالية لمكافحة الحشرات حيث تقدم اليوم افضل العروض والخدمات بارخص الاسعار بخصم 50% لفترة محدودة

  شركة المثالية لمكافحة الحشرات
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالخبر
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالقطيف
  ______________________________________________________________________________________________________________
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالاحساء
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بجدة

  BeantwoordenVerwijderen