vrijdag 28 april 2017

Verjaardagscadeau

Van mijn lief kreeg ik voor mijn verjaardag een leuk bedragje om een mooie tas te kopen. Ik had er wel eentje in gedachten: een diepblauwe "pliable" van Longchamp. We hebben de tas een aantal keren bekeken in winkels en warenhuizen in Lyon. Maar als ik hem bekeek, kwam steeds de gedachte bij me op: wat zonde van het geld, en ik heb al een paar tassen die nog prima zijn. Ik werd er niet blij van en het leek zo'n verspilling. Steeds was ik blij dat ik het geld in mijn zak kon houden.
Gisteren liepen we door een filiaal van Botanic, een tuincentrum in Frankrijk. Ik wilde eens kijken of ze een citroenplant hadden. Ze hadden er prachtige planten: citroenbomen, mandarijnplanten, en allerlei andere citrusplanten. Ik verbaasde me over mijn eigen reactie: ik voelde me overweldigd en werd zelfs een beetje emotioneel van deze planten! Ik vond ze zo mooi en ik zag de bloesems en vruchten. Ze geurden naar oranjebloesem, een van mijn lievelingsgeuren. Ik koos twee planten uit (die ook nog eens in de aanbieding waren) en een flinke citroenboom. Bij de kassa kocht ik een klantenkaart waardoor het eindbedrag nog eens 16 euro lager was. Alles paste netjes in de auto en met veel plezier heb ik mijn aankopen 's avonds op een zonnige plek in huis gezet.

2 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik herken dat zo! Op de een of andere manier is er een blokkade gekomen om dingen aan te schaffen voor het mooi, omdat je nog wat hebt wat voldoet. En kan je juist geld uitgeven aan iets dat je innerlijk raakt. Heel veel plezier met deze mooie plant. Ik kan me voorstellen dat je van de geur heel gelukkig wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen