maandag 12 januari 2015

Al 12 dagen niets voor mezelf gekocht


Wat heb ik de afgelopen 12 dagen allemaal niet gekocht?
- een mooi wit schaaltje bij Zara Home wat ik op mijn nachtkastje kan zetten en waar ik gedurende de nacht oordopjes af kan halen. Niet uitgegeven: 4,95.
- een blauwe jurk bij Didi. Normaal gesproken totaal oninteressante winkel, maar deze jurk lachte me toe. Geheel volgens afspraak zei grote zoon dat hij hem echt niet leuk vond. Niet uitgegeven: 69 euro.
- sportschoenen van Adidas of New Balance met een knalroze accent. Ze lijken me zo lekker zitten maar hé ik ben geen brugklasser... Niet uitgegeven: 79 euro.
- een flanellen pyjama, liefst lichtblauw met witte streepjes. Ik heb wel drie pyjama's dus laat ik die eerst maar eens flink verslijten. Niet uitgegeven: 50 euro.
- twee zwarte leggings bij AH. Wat een aanbieding, in de koopjesbak. Hoeveel zwarte leggings heb ik hier nog liggen? Niet uitgegeven: 2,95 (ik zei het toch, een koopje!).

Op naar de volgende helft van de maand. Goed bezig! Wat bijzonder dat het fijner voelt om niets te kopen, om de drang te weerstaan, om sterker te zijn dan de commercie, dan om met iets nieuws een winkel uit te lopen.
1 opmerking:

  1. Super!, ben ook al een tijd zo bezig, koop af en toe wel wat maar lang niet zoveel als anderen, totale wintercollectie bv. 34,95 rest alles uit de kast... succes om het vol te houden! Gr. Anne

    BeantwoordenVerwijderen