donderdag 31 juli 2014

Pancakes & Pasta in Vlissingen

De kermis is weer voorbij, dus kunnen wij weer terecht in Vlissingen om wat te eten. Het is een warme zomerdag en we strijken neer op het terras van Pancakes & Pasta aan het Bellamypark. Oei wat zijn de turquoise kussens op de stoelen smerig. En de tafel ook. We aarzelen of we verhuizen naar de buren, naar café-restaurant Soif. De kaart voor het diner is beperkt. We hopen dat ze uitblinken in de paar dingen die ze aanbieden. We bestellen een maaltijdsalade met kip en Parmezaanse kaas en een Varkenshaassaté met friet en salade. We worden gewaarschuwd dat het wel even kan duren. Er zijn 12 tafeltjes voor ons.... We zien echter niemand om ons heen eten, en druk is het zeker niet. Zou de kok weggelopen zijn?

En toch werden onze maaltijden al snel gebracht Door een wat horkerige medewerker. Hij gooide extra peper en zout potjes op ons tafeltje maar wist niet waarom. 

De saté was eenvoudig maar prima. De salade was goed gevuld met blokjes ham en een soort farmersalade van de groothandel, in repen gesneden augurken uit het zuur en wat verdwaalde plakjes ei. Weinig spectaculair,  geen maaltijd om voor naar Vlissingen te rijden. Als toetje nemen we een bolletje ijs, waarvoor we apart moeten afrekenen.

De toiletten zijn netjes en er hangt een mooie illustratie op de toiletdeur (zie ook de menukaart). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten