donderdag 13 februari 2014

Ik ben toch niet gek?!

Vorige week ging onze afwasmachine stuk. Omdat niemand er hier over piekert dat het toch wel fijn is om af te wassen, gingen we op zoek naar een andere. Repareren lukte niet. Op zaterdagmiddag vond mijn lief ineens een advertentie op het prikbord van Zeelandnet. Er werd een paar minuten eerder een *gratis* afwasmachine aangeboden. Precies dezelfde afmetingen, hetzelfde merk maar dan slechts een enkel jaar oud. Mijn lief heeft hem opgehaald en samen hebben we de oude in de tuin gegooid en de "nieuwe" geplaatst. Echt geweldig!

Maar mijn lief wilde meer. Hij speurde naar een andere koelkast, omdat de onze verschrikkelijk is met zes personen. En ja hoor. Ver weg in Noord-Holland vond hij een mooie voor 60 euro. Nog nauwelijks gebruikt, maar de eigenaren lieten een nieuwe keuken plaatsen en daar hoort "natuurlijk" ook een nieuwe koelkast bij. Zo zonde en onnodig om daar geld aan uit te geven. Lief moest toevallig vlakbij zijn en haalde de koelkast op. Wat een opbergruimte! En wat een klustijger is het toch!


1 opmerking:

  1. Leuk he, zulke meevallers.
    Kun je vaak nog heel lang van nagenieten. Ik denk wel dat je open moet staan om zulke meevallers te vinden. Te vaak hoor ik in mijn omgeving nog; koelkast stuk? gelijk postorderen, want morgen moet de nieuwe er staan. Dan ben je vaak onnodig duur uit. Geniet van je meevallers.

    BeantwoordenVerwijderen