woensdag 26 februari 2014

Een paar uurtjes vrij

Twee kinderen zijn aan het spelen deze woensdagmiddag, de andere twee zijn op school. Tijd voor wat klusjes in en om het huis. Eerst een aantal kruiden planten gekocht voor in de tuin bij het huis. Ik had nog een bon liggen die ik weleens gekregen heb voor het maken van een vertaling. Ik heb tijm, majoraan, peterselie en oregano gekozen en meteen maar in de grond gezet. Binnenkort hopen we een muur te laten plaatsen tussen de tuin en de straat. Dan pas is de tuin helemaal af.


Het volgende karweitje is een pan tomatensoep maken. Onze uien zijn op, maar gelukkig liggen de uien hier langs de weg voor het oprapen. Even uit de auto hangen en je hebt er een paar. Straks als mijn jongste naar muziekles is, zal ik wat Turks brood halen om bij de soep te eten.


Daarna is het tijd om een mail te sturen naar een stagiaire die morgen een les van me overneemt. Wel zo handig als ze weet wat ze kan doen. Ze mag de gebiedende wijs in het Frans uitleggen. Gelukkig is het een fijne klas waaraan ze les gaat geven, het is mijn mentorklas. 

Tenslotte is er nog een flinke mand met was om te vouwen. En dan is het tijd om mijn jongste op te halen en naar muziekles te brengen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten