dinsdag 12 maart 2013

Webwinkel met prima service

Op de blogs die ik volg lees ik eigenlijk nooit de teksten over (web)winkels of andere advertorials. Net zomin als ik naar reclame op televisie kijk. Maar nu wil ik op mijn beurt een webwinkel in het zonnetje zetten.

Vorige week bestelde ik bij sfeer en brocante 't Moskje in Kollum een wandplank voor aan de pas blauwgeverfde keukenmuur. De bestelling kwam al snel aan. Toen ik het rek de dag erna uit de verpakking haalde, was er een deel afgebroken tijdens het transport. Ik zag weinig mogelijkheden om het rek te laten repareren door mijn lief; de breuk was nogal lelijk. Aaf van 't Moskje vond het ook vervelend en stelde me gerust. Ze zou meteen een nieuwe wandplank opsturen. We hoefden dan alleen de haakjes van het kapotte rek overzetten.

Vandaag werd de nieuwe wandplank bezorgd. Die bleek mooi heel te zijn. We hebben hem vanavond direct aan de muur gehangen, en daarbij het favoriete gereedschap van mijn lief gebruikt: een laser om de dingen aan de muur waterpas te hangen. Ik ben blij met het mooie resultaat en met de goede service van 't Moskje!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten