zondag 2 oktober 2011

Zomer in oktober

Een heerlijk weekend gehad, met alleen maar fijne dingen. Het begon al op vrijdagavond toen Dirk terugkwam van zijn werk. We zijn gaan fietsen van Goes naar Wilhelminadorp. Daar koffie gedronken. Niets bijzonders eigenlijk, maar we hebben zoveel plezier samen dat de gewoonste dingen leuk zijn. Het wordt alweer vroeg donker, dus om 21 uur waren we weer thuis. Op de bank zitten doen we niet zoveel; we nemen een glaasje met wat lekkers mee naar boven en kijken wat tv op de "kleine pjoeter", zoals Benjamin mijn iPad noemt.

Zaterdag koffie bij Kaldi en wat boodschappen gedaan. Warm was het! Daarom 's middags heel rustig aan gedaan. We zouden naar Jan gaan kijken die de Kustmarathon liep. Veel te veel gedoe, gewoon lekker geslapen! Het weekend is toch bedoeld om uit te rusten? 's Avonds gefietst van Veere naar het strand bij Vrouwenpolder, en thee gedronken terug in Veere.

Zondag kwam Benjamin bij ons. Gefietst (alweer) op Schouwen. Aardappels, uien en knolselderij meegenomen van het land. Daarna Daniël, David en Laurine opgehaald bij het kamp in Renesse. Wat waren ze moe, alledrie, maar ze hebben het zo fijn gehad!

Een triest gevoel dat aan zo'n fijn weekend een eind moet komen, om heimwee van te krijgen. Daarbij komt dat dit vast het laatste zomerweekend was... Dat heeft als enige voordeel dat ik al mijn nieuwe winterkleren eindelijk aan kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten