donderdag 27 oktober 2011

Gooische vrouw (2)

Gewinkeld in Bussum (ik laat je morgen zien wat ik gekocht heb, Rine!), gewandeld met Dirk in Laren, en gegeten in Naarden.

Het was minder een reservaat dan ik had verwacht. Minder chic, minder mooi en minder luxe. Gewoon bij Scapino geweest, in elk dorp was een Blokker, een Etos en in Laren gewoon een Hemaatje. Wel een bekende Nederlander gezien maar daar heb ik het niet over, ik schaam me dood.

Na een paar uur had ik het wel gezien in Bussum en Laren, dus gingen we eens kijken in Naarden. Onderweg daarheen gezocht op www.iens.nl om er een leuk restaurant te vinden. We kwamen uit bij Melati, een vrij klein Indonesisch restaurant waar we een heerlijke rijsttafel hebben gegeten. Een wit, sober interieur, prima bediening en een redelijke prijs. We aten drie soorten rijst, een stokje saté, diverse schaaltjes vlees met saus, pisang goreng, atjar tjampur, groente in kokosmelk-saus, vruchten in pittige saus en ajam bumbu Bali (makreel). Als nagerecht kozen we jasmijnthee en koffie met spekkoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten